Naaimachine centrum Rouwendal

bestaat al sinds 1933 toen grootvader Jan Rouwendal aan de Molenstraat een winkel begon. Hij groeide al snel uit zijn jasje en vanaf 1939 is de winkel gevestigd in het huidige pand aan de Stationsstraat. In 1960 werd de winkel overgenomen door zoon Herman die op zijn beurt in 1992 het stokje overdroeg aan dochter Cobie Rouwendal.

U vindt bij ons alle bekende merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines. Tevens beschikken we over een eigen werkplaats waar vakkundige monteurs uw naaimachine weer piekfijn in orde maken. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies bij aankoop of reparatie van uw (oude) naaimachine.
Service staat bij ons hoog aangeschreven, wij bieden workshops aan bij aankoop van een machine wat door klanten erg gewaardeerd wordt. Maar ook kunt u naderhand altijd bij ons terecht wanneer u vragen heeft.
U vindt bij ons ook naaimachineaccessoires, gutermann garen, patchworkstoffen en andere quiltbenodigdheden.

Betaal niet teveel!: Wij waarderen het dat u onze winkel bezoekt en vinden dat u daar niet meer voor moet betalen dan wanneer u online een machine koopt . Bij aankoop in de winkel krijgt u bovendien gratis advies en basisuitleg over de bediening van uw machine zodat u er thuis meteen mee aan de slag kunt.

De workshops die u bij ons kunt volgen, zodat u uw machine volop kunt benutten zijn apart te reserveren. Deze worden door onze klanten gewaardeerd met gemiddeld een 9!
Ook (jaren) na de aanschaf van een naai- of lockmachine kunt u bij ons terecht met vragen.

Wij helpen u graag en vakkundig.

Sinds 2021 hebben we ook een webshop, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze winkel. Kunt u meteen de machines zelf uitproberen

Wat we doen

  • Reparties
  • Onderhoud
  • Verkoop van nieuwe machines
  • Workshops
  • Events
  • Advies

Onze winkel

We zien u graag in onze winkel aan de stationsstraat in Apeldoorn. 

Nieuwsbrief ontvangen

Adres

Stationsstraat 138
7311 MJ Apeldoorn

Route

Contact

info@rouwendal.com

055 - 521 22 29

Openingstijden:

zondag gesloten

maandag, dinsdag, woensdag en zaterdag  op afspraak geopend. donderdag en vrijdag: van 10.00 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00 uur.