Klantenservice

Retouren

Bij de aankoop van producten via onze webshop heeft u als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Als u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Rouwendal retourneren. Voordat u het product terugstuurt meld u het retour onder vermelding van het factuur of ordernummer bij voorkeur aan via e-mail.

De kosten voor het terugsturen van de producten zijn voor uw rekening. U bent ook verantwoordelijk voor het terugsturen, wilt u er zeker van zijn dat het product aankomt stuur het dan verzekerd op. Nadat het product is ontvangen zal Rouwendal het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Klachten

Heeft u een klacht over Rouwendal Naaimachine Centrum of één van de producten dan lossen we dat graag snel met u op. Neem bij voorkeur contact met ons op via e-mail of telefonisch. We lossen de klacht indien mogelijk binnen 14 dagen op. Indien dit niet mogelijk is ontvangt u binnen 14 dagen een ontvangstbevestiging.