Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Naaimachinecentrum Rouwendal bestaat al sinds 1933 toen grootvader Jan Rouwendal aan de Molenstraat een winkel begon. Hij groeide al snel uit zijn jasje en vanaf 1939 is de winkel gevestigd in het huidige pand aan de Stationsstraat. In 1960 werd de winkel overgenomen door zoon Herman die op zijn beurt in 1992 het stokje overdroeg aan dochter Cobie Rouwendal.

U vindt bij ons alle bekende merken naaimachines, lockmachines en borduurmachines. Tevens beschikken we over een eigen werkplaats waar vakkundige monteurs uw naaimachine weer piekfijn in orde maken. U kunt bij ons rekenen op deskundig advies bij aankoop of reparatie van uw (oude) naaimachine.
Service staat bij ons hoog aangeschreven, wij bieden workshops aan bij aankoop van een machine wat door klanten erg gewaardeerd wordt. Maar ook kunt u naderhand altijd bij ons terecht wanneer u vragen heeft.
U vindt bij ons ook naaimachineaccessoires, garen, patchworkstoffen en andere quiltbenodigdheden.

Laagste prijsgarantie: U koopt bij ons machines voor de laagste prijs. Wij hebben geen webshop maar u kunt bij ons wel online bestellen. Neem hiervoor contact met ons op. Veel plezieriger is het om naar de winkel te komen. U krijgt advies en kunt verschillende machines zelf uitproberen.  Naaimachines gaan jarenlang mee en meteen de machine kopen die bij u past zorgt ervoor dat u met plezier de machine zult gebruiken.
De meeste klanten kiezen ervoor om na aankoop  een of meerdere workshops te volgen om de naai- lock of borduurmachine goed te leren kennen. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook voor degene met jarenlange ervaring met naaimachines zijn deze workshops vaak een eye-opener. Je maakt een naslagwerk zodat je thuis nog eens terug kunt kijken.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.